ΑΜΕΑ
Οπτικά Βοηθήματα
ΑΜΕΑΑΜΕΑΑΜΕΑ

banner dimotikos fotismos

banner dimotikos fotismos

«Μπλόφα στην Μπλόφα», στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας

  • 15 Μάιος 2017 |
  • ΑΜΕΑ
«Μπλόφα στην Μπλόφα», στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας

Πάθος ο τζόγος , πάθος και ο έρωτας. Πάθος η χαρτοπαιξία  και ξυπνάς μία μέρα και όλη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χαρτί. Και ξεχνάς τον έρωτα , την οικογένεια , τα πάντα. Όλα τα βλέπεις φάντη μπαστούνι.

Όμως, όπως λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία «Όποιος κερδίζει στα χαρτιά, χάνει στην αγάπη».

Όπως η ηρωίδα του έργου μας. Αλήθεια όμως, η ηρωίδα μας, όντως κερδίζει στα χαρτιά; Και χάνει στην αγάπη; Είναι τυχερή που κερδίζει στα χαρτιά και άτυχη επειδή χάνει στην αγάπη; Θα συνέλθει άραγε για να δει την καταστροφή τη δική της και της οικογένειάς της; Μήπως, τελικά, θα χάσει στα χαρτιά και θα κερδίσει στην αγάπη;

Και τότε αρχίζουν οι μπλόφες. Μπλόφες στον έρωτα. Μπλόφες και στα χαρτιά.

Την καταπληκτική κωμωδία “Μπλόφα στην μπλόφα” θα παρουσιάσει το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου στις 9:15 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας , το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ - Θεατρική Ομάδα Νίκαιας , στα πλαίσια της θεατρικής εβδομάδας που έχει καθιερωθεί από πέρυσι τέτοια περίοδο.

Η σκηνοθεσία είναι του Άκυ Μητσούλη.

Μουσική επιμέλεια και βοηθός σκηνοθέτη : Πατρούλα Χριστοδούλου

Σκηνικά - κοστούμια Ελένη Κυράτσα

Κατασκευή σκηνικών Γιάννης Χονδρονάσιος 

Μακιγιάζ Εύη Δανιλούλη

Κομμώσεις Λυδία Κυριαζή 

Βοηθός Μακιγιάζ Περσεφόνη Καρανίκα

Σχεδιασμός Αφίσας Γιάννης Τσανίδης

Φωτογραφίες Βασίλης Πάτσιος

Τους ρόλους ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης οι :  Εύη Μπατάλα , Ευθύμης Τίκας , Σταυρούλα Μπόζαρλη , Γιώργος Μπόζαρλης , Αλεξάνδρα Σαμαρά , Θάνος Σακελλαρίου , Άννη Χατζή , Χαρούλα Κουτζαηλία , Απόστολος Γεωργιάδης , Απόστολης Ξυδάς , Γιώργος Νταφούλης , Βάσω Σαπουνά , Στάθης Κατσίδης , Βασίλης Μουρμούρας , Ξένια Τσιγάρα , Σωτήρης Χατζίκος , Γεωργία Ράπτη και η Παναγιώτα Χατζητσοπάνη

Το δεύτερο έργο, του Ντάριο Φο , που θα κλείσει αυτή τη θεατρική εβδομάδα θα παιχθεί την Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Μαΐου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Οι παραστάσεις των έργων δίνονται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

επιστροφή στην κορυφή