ΑΜΕΑ
Οπτικά Βοηθήματα
ΑΜΕΑΑΜΕΑΑΜΕΑ

banner dimotikos fotismos

banner dimotikos fotismos

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κιλελέρ από το Ειδικό σχολείο Αγ. Αναργύρων

  • 03 Δεκέμβριος 2017 |
  • ΑΜΕΑ
Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κιλελέρ από το Ειδικό σχολείο Αγ. Αναργύρων

Ξεκίνησαν από το Ειδικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων (ΕΕΕΚ) οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ που θα διαρκέσουν μέχρι την 7η Ιανουαρίου 2018.

Η επιλογή, από τη Δημοτική αρχή, της αφετηρίας έγινε με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τους Αγίους Αναργύρους, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν σε όλα τα χωριά του Δήμου και έχουν τον τίτλο ‘ο Άγιος Βασίλης πάει παντού’ από το Ειδικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων (ΕΕΕΚ) με σκοπό  να ευαισθητοποιήσουμε το σύνολο της τοπικής κοινωνίας για τα θέματα αναπηρίας, διαφορετικότητας και δικαιωμάτων. Προσδοκούμε την ανάδειξη της φωνής και την ενδυνάμωση των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και την προώθηση ενταξιακών πρακτικών και μίας κουλτούρας αλληλεγγύης και αποδοχής της διαφορετικότητας». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Τσιχίτας και Κώστας Φιλιπούλης ο πρόεδρος της ΤΚ Αγίων Αναργύρων Νεόφυτος Καραβασιλειάδης, εκπαιδευτικοί και παιδιά του Ειδικού Σχολείου.

Η επίσημη παρουσίαση του ολοκληρωμένου προγράμματος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κιλελέρ θα γίνει από το δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 σε συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο της Νίκαιας πριν από την έναρξη της κεντρικής εκδήλωσης που θα γίνει στην κεντρική πλατεία. Το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Το τροχήλατο σπιτάκι του Αη Βασίλη θα επισκεφθεί το Σάββατο 2 Δεκέμβριου τη Μεσοράχη  09.30-11.30, τον Άγιο Γεώργιο στις 12.00-16.00 και τους Αγίους  Αναργύρους στις 16.30. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 10:00 θα βρίσκεται στη Νίκαια.

Φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων θα γίνουν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στους Αγίους Αναργύρους στις 18:30 όπου θα ακολουθήσει συναυλία με τους Bad Monkeys και στο Αχίλλειο στις 16:30, στο Κιλελέρ στις 17:30 και στο Αρμένιο στις 18:30 παρουσία της φιλαρμονικής του Δήμου.

Η κεντρική εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Νίκαια θα γίνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 18:30 στην πλατεία της Νίκαιας όπου θα εμφανιστεί η χορωδίας της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τους μαθητές του Γυμνασίου Νίκαιας και η γιορτή θα κλείσει με ένα μουσικό ταξίδι από την ορχήστρα του Ντίνου Καραποστόλου και της Δάφνης Χατζηδάκη.

επιστροφή στην κορυφή