>

Εκδηλωσεις

Εκδηλωσεις

Εκδήλωση στον Άγιο Γεώργιο από το σύλλογο γυναικών

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Άγιος Γεώργιο του Δήμου Κιλελέρ η λαϊκοδημοτική βραδιά που διοργάνωσε ο σύλλογος γυναικών σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

Στο σύντομο χαιρετισμό του οδήμαρχος Θ. Νασιακόπουλος δήλωσε ότι ο Δήμος Κιλελέρ έμπρακτα στηρίζει τις πρωτοβουλίες των τοπικών συλλόγων οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στις κοινωνίες να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Η πρόεδρος του συλλόγου Δ. Μπουλασίκη στην ομιλία της μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι «ο σύλλογος είναι ένας φορέας των κατοίκων που διεκδικεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, την περιφέρεια και τη δημοτική αρχή όλα εκείνα τα έργα που θα αναδείξουν την περιοχή… η συνεργασία με την πρόεδρο, τη δημοτική αρχή, και τις αρμόδιες αντιδημαρχίες μεταμόρφωσε το χωριό» και στο τέλος κάλεσε όλους τους κάτοικους του Αγίου Γεωργίου να ενεργοποιηθούν και να στοιχηθούν πίσω από το σύλλογο που τόσα έχει προσφέρει στο χωριό.

Στην εκδήλωση όπου εμφανίστηκε το χορευτικό συγκρότημα «Μυρμιδόνες», παρέστησαν  ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ Α. Βαρδακούλης ,οι αντιδήμαρχοι Σ. Καλέτσιος και Αν. Ρεντζιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Σωτηρίου οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων Γ. Νανούλη, Α. Κανέψος, Φ. Μαυρίκη, Κ. Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη, Κ. Τσιαγκλάνης και Ν. Γκαμπλιάς, το μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κιλελέρ Κ. Σακελλαρίου,  ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ε. Μπαλατσός, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου. Την εκδήλωση ευλόγησε ο π. Ε. Μπιζούλας.

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τηλέφωνα Υπηρεσιών

stoixia epikinonias sidebanner 400

Υπηρεσίες Του Δήμου

Διαρθρωση Υπηρεσιών Δήμου

Κεπ Δημου Κιλελερ

kep 1 banner

Κέντρο Κοινότητας

kentro koin banner 500

ΚΔΑΠ Δήμου Κιλελέρ

kdap banner

Εκτέλεση Προϋπολογισμού

budget banner 500

Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου

logoContact 500

Διαφάνεια Στο Δήμο

banner diavgia

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Social & newsletter

Επικοινωνια

Αγίου Χαραλάμπους & Πολυτεχνείου, Νίκαια, Λάρισα Τ.Κ. 400 05

 Κέντρο 2413 507200

© 2017 Δήμος Κιλελέρ. All Rights Reserved.Design & Development by Sysupport Team