Επιχειρήσεις & Αγρότες

Για Επιχειρήσεις

Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις & Αγρότες

Στις ιστοσελίδες που ακολουθούν μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για επιχειρηματικές ευκαιρίες, δημοπρασίες, διαγωνισμούς. Μπορείτε ακόμα να πληροφορηθείτε για τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε άδεια λειτουργίας καταστήματος, άδεια οικοδομής, άδεια χρήσης εξωτερικών χώρων κτλ. Σε όσες περιπτώσεις είναι δυνατό, υπάρχει η ηλεκτρονική μορφή των εντύπων τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να τα συμπληρώσετε ηλεκτρονικά ή αν προτιμάτε μπορείτε αφού τα εκτυπώσετε να τα συμπληρώσετε με το χέρι. Τέλος, στην φάση αυτή, θα πρέπει να καταθέσετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην ανάλογη υπηρεσία του Δήμου.

Για έκδοση εγγράφων από την Οικονομική Υπηρεσία, παρακαλούμε, επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το έγγραφο που σας ενδιαφέρει, ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε, συμπληρώστε τις ηλεκτρονικές αιτήσεις και καταθέσετε τα στην υπηρεσία μας.

Για έκδοση εγγράφων από την Τεχνική Υπηρεσία, παρακαλούμε, επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το έγγραφο που σας ενδιαφέρει, ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε, συμπληρώστε τις ηλεκτρονικές αιτήσεις και καταθέσετε τα στην υπηρεσία μας.

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε πληροφορίες που θα βοηθήσουν τους επιχειρηματίες του Δήμου Κιλελέρ, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων και ποτών (εστίαση, αναψυχή και λιανική διάθεση) και γενικότερα στον χώρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος προκειμένου να αδειοδοτήσουν και να λειτουργήσουν νόμιμα την επιχείρησή τους.

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε όλους τους διαγωνισμούς για προμήθειες και έργα που διακηρύσσει ο Δήμος Κιλελέρ. Στο "Αρχείο" θα βρείτε παλαιότερες δημοπρασίες που έχουν λήξει.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Social & newsletter

Επικοινωνια

Αγίου Χαραλάμπους & Πολυτεχνείου, Νίκαια, Λάρισα Τ.Κ. 400 05

 Κέντρο 2413 507200

© 2017 Δήμος Κιλελέρ. All Rights Reserved. |  Design & Development by  Sysupport Team