>

Αντιδήμαρχοι

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ καθ' ύλην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας,
Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο αντιδήμαρχος Χρήστος Χατζούλης είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης και διετέλεσε στο παρελθόν αντιδήμαρχος ΔΕ Πλατυκάμπου και επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλελέρ. Είναι μέλος της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ. Διετέλεσε στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χάλκης «Αλληλεγγύη» και του ποδοσφαιρικού σωματείου «Ηρακλής» καθώς και πρόεδρος της υποεπιτροπής παρατηρητών και αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Λάρισας.

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ κατά τόπον Αντιδήμαρχος για
την Δημοτική Ενότητα ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Ο αντιδήμαρχος Ιωάννης Κουκούτσης του Αχιλλέα γεννήθηκε και κατοικεί στον Πλατύκαμπο από το Λύκειο του οποίου αποφοίτησε. Στη συνέχεια απέκτησε δίπλωμα Προγραμματισμού και Ανάλυσης Η/Υ και πτυχίο Lower της Αγγλικής γλώσσας. Εργάστηκε ως υπεύθυνος μηχανογράφησης σε μεγάλη Ανώνυμη Εταιρεία. Παράλληλα ασχολήθηκε με τον αγροτικό τομέα. Σήμερα είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης. Από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου. Στις δημοτικές εκλογές εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλελέρ και αποτελεί μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της Σχολικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου. Το 2017 ανέλαβε τη θέση του Προϊστάμενου της Πολιτικής Προστασίας. Από το 2012 είναι Γραμματέας & Μέλος του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ ) Πηνειού και από 2016 Αντιπρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας.

ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, κατά τόπον Αντιδήμαρχος για τις Δημοτικές Ενότητες ΚΙΛΕΛΕΡ και ΑΡΜΕΝΙΟΥ

Ο αντιδήμαρχος Ιωάννης Μπακαλόπουλος του Γεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον οικισμό Αχίλλειο που υπάγεται στην Τοπική Κοινότητα Νίκης του Δήμου Κιλελέρ. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και σήμερα δραστηριοποιείται με αγροτικές επιχειρήσεις. Για μια πενταετία διετέλεσε μέλος αρχικά και στη συνέχεια πρόεδρος του σωματείου τευτλοεξαγωγέων Θεσσαλίας. Ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από νεαρή ηλικία. Το 1995 έως το τέλος του 1998 διετέλεσε πάρεδρος Αχιλλείου της τοπικής κοινότητας Νίκης. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ, αποτελώντας τον πρώτο δημοτικό σύμβουλο που εκλέχθηκε, είτε στον Καποδιστριακό πρώην Δήμο Αρμενίου είτε στον Καποδιστριακό Δήμο Κιλελέρ με καταγωγή από το Αχίλλειο. Σήμερα είναι μέλος στα Συμβούλια της ΔΕΥΑΚ, του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κιλελέρ.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΕΤΣΙΟΣ Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τεχνικών έργων

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Καλέτσιος είναι διδάσκαλος, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, μόνιμος εκπαιδευτικός με οργανική θέση στο Δημοτικό σχολείο της Χάλκης. Έχει διδάξει σε σχολεία της Καλύμνου, της Ελευσίνας, της Παλλήνης, του Πικερμίου, του Αλμυρού, του Ευυδρίου – Λόφου, της Βαμβακούς, των Νέων Καρυών και της Νίκαιας. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κιλελέρ στη Δημοτική Ενότητα Κραννώνα και Δημοτικός Σύμβουλος του τέως Δήμου Νίκαιας. Είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Μύρων «Βενιζέλος Ριζιώτης».

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Τηλέφωνα Υπηρεσιών

stoixia epikinonias sidebanner 400

Υπηρεσίες Του Δήμου

Διαρθρωση Υπηρεσιών Δήμου

Κεπ Δημου Κιλελερ

kep 1 banner

Κέντρο Κοινότητας

kentro koin banner 500

ΚΔΑΠ Δήμου Κιλελέρ

kdap banner

Εκτέλεση Προϋπολογισμού

budget banner 500

Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου

logoContact 500

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Διαφάνεια Στο Δήμο

banner diavgia

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Social & newsletter

Επικοινωνια

Αγίου Χαραλάμπους & Πολυτεχνείου, Νίκαια, Λάρισα Τ.Κ. 400 05

 Κέντρο 2413 507200

© 2017 Δήμος Κιλελέρ. All Rights Reserved.Design & Development by Sysupport Team