>

Αντιδήμαρχοι

Αχιλλέας Χατζούλης
Από τη Νίκαια. Υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών. Χρημάτισε πρόεδρος του συλλόγου εφοριακών Ν. Λάρισας και αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΔOY. Κοινοτικός Σύμβουλος Νίκαιας από το 1995-1998, και αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ. Εκλέχθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2019 για δεύτερη φορά δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Θανάση Νασιακόπουλου.

Αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας-Κραννώνα

Βάνα Χλιάπη - Γκουνιαρούδη
Κάτοικος Νίκαιας. Νομικός, οικονομολόγος, υποψήφια διδάκτωρ του Δημοσίου Δικαίου, επιχειρηματίας, μέλος της «Βιομπλόκ Χλιάπης ΑΕ». Μέλος του οικονομικού και εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου, αντιπρόεδρος τα πέντε τελευταία χρόνια του φιλανθρωπικού ομίλου «Αρωγή – Αλληλεγγύη». Εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου με το «Νέο Κιλελέρ».

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας

Αλέκος Χονδρονάσιος
Γεωπόνος-Γεωργοκτηνοτρόφος. Διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Μελίας, από όπου και κατάγεται, από το 1995 έως και το 1998 και δήμαρχος Πλατυκάμπου από το 2003 έως το 2010. Υπηρετεί ενεργά το αγροτοσυνδικαλιστικό κίνημα. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Θανάση Νασιακόπουλου.

Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών Τεχνικών Έργων και Αγροτικής Ανάπτυξης

Γιάννης Μπακαλόπουλος
Αγρότης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αχίλλειο. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και σήμερα δραστηριοποιείται με αγροτικές επιχειρήσεις. Το 1995 έως το τέλος του 1998 διετέλεσε πάρεδρος Αχιλλείου της τοπικής κοινότητας Νίκης. Διετέλεσε επίσης αντιδήμαρχος ΔΕ Αρμενίου-Κιλελέρ. Στις δημοτικές εκλογές του 2019, για δεύτερη φορά, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ».

Αντιδήμαρχος ΔΕ Αρμενίου-Κιλελέρ

Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου
Τεχνολόγος Γεωπόνος-Αγρότης. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Χάλκη. Μιλάει Αγγλικά, είναι γνώστης Η/Υ και έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια γεωπονικού και οικονομικού ενδιαφέροντος. Στο παρελθόν υπήρξε Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αντιδήμαρχος ΔΕ Πλατυκάμπου και αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τεχνικών Έργων του Δήμου Κιλελέρ. Εκλέχτηκε για δεύτερη φορά δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ με το συνδυασμό του Θανάση Νασιακόπουλου.

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής

Χρήστος Χατζούλης
Αγρότης από τη Χάλκη. Την προηγούμενη τετραετία χρημάτισε αντιδήμαρχος ΔΕ Πλατυκάμπου και αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Πρασίνου και Καθαριότητας. Στο παρελθόν υπήρξε δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Πλατυκάμπου. Εκλέχθηκε για δεύτερη φορά δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ». Άνθρωπος του αθλητισμού υπηρέτησε ως μέλος τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού σωματείου Ηρακλής Χάλκης και σήμερα είναι μέλος της ΕΠΣΛάρισας.

Αντιδήμαρχος ΔΕ Πλατυκάμπου

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Τηλέφωνα Υπηρεσιών

stoixia epikinonias sidebanner 400

Υπηρεσίες Του Δήμου

Διαρθρωση Υπηρεσιών Δήμου

Κεπ Δημου Κιλελερ

kep 1 banner

Κέντρο Κοινότητας

kentro koin banner 500

ΚΔΑΠ Δήμου Κιλελέρ

kdap banner

Εκτέλεση Προϋπολογισμού

budget banner 500

Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου

logoContact 500

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Διαφάνεια Στο Δήμο

banner diavgia

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Social & newsletter

Επικοινωνια

Αγίου Χαραλάμπους & Πολυτεχνείου, Νίκαια, Λάρισα Τ.Κ. 400 05

 Κέντρο 2413 507200

© 2017 Δήμος Κιλελέρ. All Rights Reserved.  Design & Development by Sysupport Team