>

Δήμαρχος

Διοικηση

Βιογραφικό Δημάρχου

dimarxosΟ Θανάσης Νασιακόπουλος γεννήθηκε το 1954 στο Δίλοφο Λάρισας από τον Γεώργιο και τη Βάια Νασιακοπούλου. Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο του Διλόφου και συνέχισε στο 1ο γυμνάσιο Λάρισας. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Κιάφα και έχει τρία παιδιά, τη Βάγια, το Γιώργο και την Κατερίνα.

Ασχολήθηκε με τις αγροτικές καλλιέργειες για αρκετά χρόνια. Στη συνέχεια εργάστηκε ως υπάλληλος σε διάφορες επιχειρήσεις.

Το ανήσυχο πνεύμα του τον οδήγησε στα 26 του χρόνια, το 1980, να ιδρύσει την πρώτη δική του επιχείρηση με αντικείμενο την εμπορία γεωργικών μηχανημάτων. Αυτή ήταν η πρώτη του επιτυχία ως επιχειρηματίας. Το 1989 μετέφερε την έδρα της επιχείρησής του σε ιδιόκτητες πλέον εγκαταστάσεις αλλάζοντας το αντικείμενο της σε εμπορία αυτοκινήτων. Με συνεχείς επεκτάσεις, σε τακτά χρονικά διαστήματα, η επιχείρηση από το 2002 λειτουργεί με τη σημερινή της μορφή.

Παράλληλα με τις συγκεκριμένες ασχολίες δραστηριοποιούνταν με επιτυχία και με άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες, προσφέροντας, μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα, δεκάδες θέσεις εργασίας στην ευρύτερη περιοχή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ασχολούνταν και με τα κοινά. Η ιδιαίτερη αγάπη του για το χωριό του τον οδήγησε σε συνεργασία με μια ομάδα φίλων να δημιουργήσουν έναν αθλητικό σύλλογο τον Αετό Διλόφου, πρότυπο της περιοχής σε σχέση με τον αριθμό των κατοίκων. Το 2004, με ιδιαίτερη προσπάθεια και σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους των Νέων Καρυών και της Νίκαιας κατάφερε να δημιουργηθεί η ΑΕΔ Νίκαιας. Ένας σύλλογος σύμβολο της Ενότητας που ήταν το διαρκές ζητούμενο του Θανάση Νασιακόπουλου.

Κατά γενική ομολογία ήταν αρωγός και συμπαραστάτης σε όλους τους συλλόγους της περιοχής, πολιτιστικούς, μορφωτικούς και άλλους.

Εδώ και αρκετά χρόνια με την παρότρυνση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και για το λόγο ότι τα παιδιά του μπορούν να διοικούν τις επιχειρήσεις του αποφάσισε να ασχοληθεί με τα δημοτικά πράγματα. Κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα να ενώσει ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων του Δήμου και να συγκεράσει διαφορετικές αντιλήψεις, ιδρύοντας το συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ».
 
Έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στο Δήμο Κιλελέρ και εκλέχθηκε, στις εκλογές του Μαΐου 2014, ως δήμαρχος.

 

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Τηλέφωνα Υπηρεσιών

stoixia epikinonias sidebanner 400

Υπηρεσίες Του Δήμου

Διαρθρωση Υπηρεσιών Δήμου

Κεπ Δημου Κιλελερ

kep 1 banner

Κέντρο Κοινότητας

kentro koin banner 500

ΚΔΑΠ Δήμου Κιλελέρ

kdap banner

Εκτέλεση Προϋπολογισμού

budget banner 500

Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου

logoContact 500

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Διαφάνεια Στο Δήμο

banner diavgia

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Social & newsletter

Επικοινωνια

Αγίου Χαραλάμπους & Πολυτεχνείου, Νίκαια, Λάρισα Τ.Κ. 400 05

 Κέντρο 2413 507200

© 2017 Δήμος Κιλελέρ. All Rights Reserved.  Design & Development by Sysupport Team