Δ.Ε. Κιλελέρ

Δ.Ε. Κιλελερ

Εργασίες συντήρησης κτιρίων στην τοπική κοινότητα Καλαμακίου.

Στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Καλαμακίου του Δήμου Κιλελέρ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας Κω/νος Καράτζιος. 

"Μετά από χρόνια τα κοινοτικά κτήρια, οι σχολικές μονάδες, η πλατεία και οι αγροτικοί δρόμοι του Καλαμακίου συντηρήθηκαν. Συγκεκριμένα συντηρήθηκε, ελαιοχρωματίστηκε και περιφράχθηκε το κοινοτικό κτίριο, επικαλύφθηκε η οροφή του λεβητοστασίου, ελαιοχρωματίστηκαν τα κτίρια του νηπιαγωγείου , του δημοτικού και του γυμνασίου – λυκείου με παράλληλο ελαιοχρωματισμό των κιγκλιδωμάτων του αύλειου χώρου, συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση υδρορροών. Συντηρήθηκαν και επισκευάστηκαν τα πεζοδρόμια και τα κράσπεδα, το μνημείο, τα ξύλινα παγκάκια της πλατείας και οι στάσεις των λεωφορείων. Τέλος έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία οι οποίες διευκόλυναν το έργο των αγροτών της περιοχής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Αντώνη Ρεντζιά, τον αντιδήμαρχο της ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ Κωνσταντίνο Φιλιππούλη και ιδιαίτερα τη δημοτική σύμβουλο, τέως αντιδήμαρχο ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ, Ιωάννα Πινάκα για το προσωπικό τους ενδιαφέρον στην εξέλιξη των εργασιών και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κιλελέρ για την άψογη συνεργασία και την ποιοτική εργασία που πραγματοποίησαν τα συνεργεία συντήρησης, ελαιοχρωματισμού και αγροτικής οδοποιίας."

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Τηλέφωνα Υπηρεσιών

stoixia epikinonias sidebanner 400

Υπηρεσίες Του Δήμου

Διαρθρωση Υπηρεσιών Δήμου

Κεπ Δημου Κιλελερ

kep 1 banner

Κέντρο Κοινότητας

kentro koin banner 500

ΚΔΑΠ Δήμου Κιλελέρ

kdap banner

Εκτέλεση Προϋπολογισμού

budget banner 500

Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου

logoContact 500

Διαφάνεια Στο Δήμο

banner diavgia

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Social & newsletter

Επικοινωνια

Αγίου Χαραλάμπους & Πολυτεχνείου, Νίκαια, Λάρισα Τ.Κ. 400 05

 Κέντρο 2413 507200

© 2017 Δήμος Κιλελέρ. All Rights Reserved. |  Design & Development by  Sysupport Team