Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών

Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ( Κ.Ε.Π. )

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΣΗΜΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κ.Ε.Π. ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) είναι οργανικές μονάδες των Δήμων που αποστολή τους σύμφωνα με τον ιδρυτικό τους νόμο είναι η παροχή διοικητικών πληροφοριών και η διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών, από την υποβολή της αίτησης μέχρι την έκδοση της τελικής πράξης, σε συνεργασία με τις καθ' ύλην αρμόδιες υπηρεσίες και σύμφωνα με τον κεντρικό σχεδιασμό του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΠ

  1. Ενημερώνουν και πληροφορούν τους πολίτες για τις ενέργειες που απαιτούνται για τη διεκπεραίωση διοικητικών υποθέσεων σχετικών με τις δημόσιες υπηρεσίες.
  2. Παραλαμβάνουν αιτήσεις πολιτών, για τη διεκπεραίωση υποθέσεών τους από τις υπηρεσίες του δημοσίου, ελέγχουν την πληρότητά τους και σε περίπτωση που για την διεκπεραίωση της υπόθεσης απαιτούνται δικαιολογητικά που δεν υποβάλλονται μαζί με την αίτηση, τα αναζητούν και τα παραλαμβάνουν με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο από τις αρμόδιες υπηρεσίες μετά από σχετική εξουσιοδότηση των πολιτών.
  3. Διαβιβάζουν πλήρεις τους φακέλους των υποθέσεων των πολιτών στην αρμόδια για τη διεκπεραίωσή τους υπηρεσία, με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο.
  4. Παραλαμβάνουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες τα τελικά έγγραφα που έχουν ζητηθεί από τους πολίτες και μεριμνούν για την παράδοσή τους στους πολίτες, είτε με αποστολή, είτε μέσω του ΚΕΠ.
  5. Παρέχουν διάφορες υπηρεσίες στους πολίτες όπως θεώρηση γνησίου υπογραφής, χορήγηση παραβόλων, βεβαίωση ταυτοπροσωπίας ανηλίκου κάτω των 12 ετών, χορήγηση αποδεικτικών φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, κλπ.
  6. Τηρούν αρχεία και επεξεργάζονται στατιστικά από τη δράση των ΚΕΠ του Δήμου.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Στο πλαίσιο των ανωτέρω αρμοδιοτήτων, τα ΚΕΠ διεκπεραιώνουν περισσότερες από 1000 πιστοποιημένες διοικητικές διαδικασίες που απευθύνονται σε υπηρεσίες των Υπουργείων ( Δ/νση Μεταφορών, Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης, Αυτοτελές Τμήμα Ποινικού Μητρώου, Στρατολογικά γραφεία, Δ.Ο.Υ., κ.α.), σε Πρωτοδικεία-Ειρηνοδικεία, σε ασφαλιστικούς φορείς (ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, Αγροτική Εστία κ.α.), σε Δήμους και Περιφέρειες, σε Ανεξάρτητες Αρχές (γενική γραμματεία καταναλωτή, εμπορίου κ.α.), ΔΕΔΔΗΕ, ΟΑΕΔ, σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ κλπ.

Για κατάλογο των διοικητικών διαδικασιών επισκεφθείτε τη σελίδα του υπουργείου: http://www.kep.gov.gr

Στο Δήμο Κιλελέρ το ΚΕΠ λειτουργεί σε επίπεδο Τμήματος με πέντε μονάδες ΚΕΠ από μία στις Δημοτικές Ενότητες Αρμενίου, Κιλελέρ, Κραννώνα, Νίκαιας και Πλατυκάμπου.

Κ.Ε.Π. Δ.Ε. ΑΡΜΕΝΙΟΥ - ΑΡΜΕΝΙΟ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: Μαρία Λαδέρη  

 2413 505 607

 2410 721 770

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κ.Ε.Π. Δ.Ε. ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ - ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ : Εφη Νταφούλη

                        Ευαγγελία Παπαευαγγέλου

 2410 972 550

 2410 972 551

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Κ.Ε.Π. Δ.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ - ΚΙΛΕΛΕΡ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: Αθανάσιος Καλτσογιάννης 

 2410 731 646 

 2410 731 647 

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Τηλέφωνα Υπηρεσιών

stoixia epikinonias sidebanner 400

Υπηρεσίες Του Δήμου

Διαρθρωση Υπηρεσιών Δήμου

Κεπ Δημου Κιλελερ

kep 1 banner

Κέντρο Κοινότητας

kentro koin banner 500

ΚΔΑΠ Δήμου Κιλελέρ

kdap banner

Εκτέλεση Προϋπολογισμού

budget banner 500

Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου

logoContact 500

wifi side banner 500px

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Διαφάνεια Στο Δήμο

banner diavgia

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Social & newsletter

Επικοινωνια

Αγίου Χαραλάμπους & Πολυτεχνείου, Νίκαια, Λάρισα Τ.Κ. 400 05

 Κέντρο 2413 507200

© 2017 Δήμος Κιλελέρ. All Rights Reserved. |  Design & Development by  Sysupport Team